– Transport Kombetar dhe Nderkombetar Udhetaresh
– Sherbim Transporti Urban
– Parking per te gjitha llojet e automjeteve i monitoruar 24 ore ne 24
– Sherbime Spedicioni Brenda dhe jashte vendit
– Biletari dhe agjensi te ndryshme Turistike