– Ambjente me qera per zhvillimin e biznesit tuaj
– Bar Restorant me nje menu te pasur me gatime te shumellojshme.
– Fast Food , Piceri dhe sherbim Catering.
– Biletari dhe agjensi te ndryshme Turistike

Parkim dhe Lavazho per te gjitha llojet e automjeteve 24 ore ne 24